Kunnen wij u helpen?

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaartverzekering: wat is het nut?

[et_pb_section fb_built=”1″ disabled_on=”on|on|off” admin_label=”Sectie” module_id=”#123″ module_class=”#123″ _builder_version=”4.0.5″ background_color=”#8f9b86″ custom_padding=”0px|0px|0px|0px|false|true” global_module=”16142″ saved_tabs=”all” custom_css_main_element_last_edited=”on|desktop”][et_pb_row column_structure=”1_5,1_5,1_5,1_5,1_5″ use_custom_gutter=”on” gutter_width=”1″ make_equal=”on” _builder_version=”4.0.5″ width=”100%” max_width=”1100px” custom_margin=”||||true|false” custom_padding=”0px||0px||false|true”][et_pb_column type=”1_5″ _builder_version=”4.0.5″][et_pb_blurb title=” Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00″ url=”https://www.google.nl/maps/place/Uitvaartzorg+Boerhaavelaan/@53.199308,6.5518105,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47c832ba7d1a3ca3:0x4a0a5c2a426ff62c!8m2!3d53.199308!4d6.5539992″ use_icon=”on” font_icon=”%%227%%” icon_color=”#ffffff” use_circle=”on” circle_color=”rgba(0,0,0,0)” use_circle_border=”on” circle_border_color=”#ffffff” icon_placement=”left” use_icon_font_size=”on” icon_font_size=”27px” _builder_version=”4.0.5″ header_font=”Alice|700|||||||” header_text_color=”#000000″ header_font_size=”14px” header_line_height=”1.6em” body_font=”Alice||||||||” body_text_color=”#ffffff” body_line_height=”0em” custom_margin=”||||false|false” custom_margin_tablet=”” custom_margin_phone=”|||25px|false|false” custom_margin_last_edited=”on|desktop” custom_padding=”20px||20px||true|false” custom_padding_tablet=”|||50px|true|false” custom_padding_phone=”” custom_padding_last_edited=”on|desktop” animation=”off” hover_transition_duration=”0ms” link_option_url=”https://www.google.nl/maps/place/Uitvaartzorg+Boerhaavelaan/@53.199308,6.5518105,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47c832ba7d1a3ca3:0x4a0a5c2a426ff62c!8m2!3d53.199308!4d6.5539992″ icon_color__hover_enabled=”on|desktop” icon_color__hover=”#000000″ circle_border_color__hover_enabled=”on|hover” circle_border_color__hover=”#000000″ header_text_color__hover_enabled=”on|desktop” header_text_color__hover=”#ffffff” body_text_color__hover_enabled=”on|hover” body_text_color__hover=”#000000″ custom_padding__hover_enabled=”off|desktop”]

Openingstijden

Uitvaartcentrum

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_5″ _builder_version=”4.0.5″][et_pb_blurb title=”050-5255980″ url=”tel:0505255980″ use_icon=”on” font_icon=”%%264%%” icon_color=”#ffffff” use_circle=”on” circle_color=”rgba(0,0,0,0)” use_circle_border=”on” circle_border_color=”#ffffff” icon_placement=”left” use_icon_font_size=”on” icon_font_size=”27px” _builder_version=”4.0.5″ header_font=”Alice|700|||||||” header_text_color=”#000000″ header_font_size=”14px” header_line_height=”1.6em” body_font=”Alice||||||||” body_text_color=”#ffffff” body_line_height=”0em” custom_margin=”|||20px|false|false” custom_margin_tablet=”|||0px|false|false” custom_margin_phone=”|||25px|false|false” custom_margin_last_edited=”on|phone” custom_padding=”20px||20px||true|false” custom_padding_tablet=”|||50px|true|false” custom_padding_phone=”” custom_padding_last_edited=”on|desktop” animation=”off” hover_transition_duration=”0ms” link_option_url=”tel:0505255980″ icon_color__hover=”#000000″ icon_color__hover_enabled=”on|desktop” circle_border_color__hover=”#000000″ circle_border_color__hover_enabled=”on|hover” body_text_color__hover=”#000000″ body_text_color__hover_enabled=”on|hover” header_text_color__hover_enabled=”on|desktop” header_text_color__hover=”#ffffff” custom_padding__hover_enabled=”off|desktop”]

24/7 persoonlijk

bereikbaar

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_5″ _builder_version=”4.0.5″][et_pb_blurb title=”info@uitvaart-groningen.nl” url=”mailto:info@uitvaart-groningen.nl” use_icon=”on” font_icon=”%%238%%” icon_color=”#ffffff” use_circle=”on” circle_color=”rgba(0,0,0,0)” use_circle_border=”on” circle_border_color=”#ffffff” icon_placement=”left” use_icon_font_size=”on” icon_font_size=”27px” _builder_version=”4.0.5″ header_font=”Alice|700|||||||” header_text_color=”#000000″ header_font_size=”14px” header_line_height=”1.6em” body_font=”Alice||||||||” body_text_color=”#ffffff” body_line_height=”0em” custom_margin=”|||20px|false|false” custom_margin_tablet=”|||0px|false|false” custom_margin_phone=”|||25px|false|false” custom_margin_last_edited=”on|phone” custom_padding=”20px||20px||true|false” custom_padding_tablet=”|||50px|true|false” custom_padding_phone=”” custom_padding_last_edited=”on|desktop” animation=”off” hover_transition_duration=”0ms” link_option_url=”mailto:info@uitvaart-groningen.nl” icon_color__hover=”#000000″ icon_color__hover_enabled=”on|desktop” circle_border_color__hover=”#000000″ circle_border_color__hover_enabled=”on|hover” body_text_color__hover=”#000000″ body_text_color__hover_enabled=”on|hover” header_text_color__hover_enabled=”on|desktop” header_text_color__hover=”#ffffff” custom_padding__hover_enabled=”off|desktop”]

Uitvaartzorg

Boerhaave

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_5″ _builder_version=”4.0.5″][et_pb_blurb title=”Voor de Families op afspraak” url=”/contact/” use_icon=”on” font_icon=”%%249%%” icon_color=”#ffffff” use_circle=”on” circle_color=”rgba(0,0,0,0)” use_circle_border=”on” circle_border_color=”#ffffff” icon_placement=”left” use_icon_font_size=”on” icon_font_size=”27px” _builder_version=”4.0.5″ header_font=”Alice|700|||||||” header_text_color=”#000000″ header_font_size=”14px” header_line_height=”1.6em” body_font=”Alice||||||||” body_text_color=”#ffffff” body_line_height=”1.1em” custom_margin=”|||20px|false|false” custom_margin_tablet=”|||0px|false|false” custom_margin_phone=”|||25px|false|false” custom_margin_last_edited=”on|phone” custom_padding=”20px||20px||true|false” custom_padding_tablet=”|||50px|true|false” custom_padding_phone=”” custom_padding_last_edited=”on|desktop” animation=”off” hover_transition_duration=”0ms” link_option_url=”/contact” custom_css_blurb_title=”MARGIN-BOTTOM: -5PX;” icon_color__hover=”#000000″ icon_color__hover_enabled=”on|desktop” circle_border_color__hover=”#000000″ circle_border_color__hover_enabled=”on|hover” body_text_color__hover=”#000000″ body_text_color__hover_enabled=”on|hover” header_text_color__hover_enabled=”on|desktop” header_text_color__hover=”#ffffff” custom_padding__hover_enabled=”off|desktop”]Ook buiten de openingstijden welkom![/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_5″ _builder_version=”4.0.5″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Sectie” _builder_version=”4.0.5″ custom_padding=”30px||0px|||” global_module=”16157″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_4,1_4″ _builder_version=”4.0.5″ custom_padding=”0px||14px|||”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.5″][et_pb_text admin_label=”Tekst” _builder_version=”4.0.5″ header_font_size=”27px” header_3_font_size=”16px”]

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”4.0.5″][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”4.0.5″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.5″ custom_padding=”0px||0px|||” global_module=”10803″][et_pb_row column_structure=”2_3,1_3″ use_custom_gutter=”on” gutter_width=”2″ make_equal=”on” _builder_version=”4.0.5″ custom_padding=”0px||0px||true|”][et_pb_column type=”2_3″ _builder_version=”4.0.5″][et_pb_image src=”http://uitvaart-groningen.nl/wp-content/uploads/sites/25/2020/05/Uitvaarten-Groningen-1.jpg” admin_label=”Afbeelding” _builder_version=”4.0.5″][/et_pb_image][et_pb_text admin_label=”Tekst” _builder_version=”4.0.5″ _dynamic_attributes=”content” header_text_color=”#000000″ custom_padding=”1px|||||” header_font_size_tablet=”” header_font_size_phone=”22px” header_font_size_last_edited=”on|phone”]@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF90aXRsZSIsInNldHRpbmdzIjp7ImJlZm9yZSI6IjxoMT4iLCJhZnRlciI6IjwvaDE+In19@[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.0.5″][et_pb_text disabled_on=”on|on|off” _builder_version=”4.0.5″ text_font=”Work Sans||||||||” link_text_color=”#8f9b86″ header_font=”Work Sans|||on|||||” header_font_size=”28px” header_3_font=”Work Sans||||||||” header_3_text_color=”#000000″ background_color=”rgba(255,255,255,0.8)” custom_padding=”25px|25px|25px|25px” animation_style=”fade” animation_duration=”1500ms” header_font_size_tablet=”” header_font_size_phone=”22px” header_font_size_last_edited=”on|desktop” border_radii=”on|5px|5px|5px|5px” box_shadow_style=”preset1″]

Laat ons jou terug bellen?

050 52 55 980
info@uitvaart-groningen.nl


Oops! We could not locate your form.

Of lees meer over ons

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ custom_padding=”0px||0px|||”][et_pb_row _builder_version=”4.0.5″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Tekst” _builder_version=”4.0.5″ custom_padding=”|||1px||” z_index_tablet=”500″ hover_enabled=”0″ box_shadow_horizontal_tablet=”0px” box_shadow_vertical_tablet=”0px” box_shadow_blur_tablet=”40px” box_shadow_spread_tablet=”0px”]

Je bent 30 jaar en in de bloei van je leven. Je oog valt op een folder die verschillende vormen van uitvaartverzekeringen belicht. ‘Daar wil ik mij niet mee bezig houden’, denk je bij jezelf. Maar is dit wel de juiste gedachte?

Ontzorg jezelf

Nadenken over het feit dat je ooit eens komt te overlijden is nooit leuk. Je bent liever bezig met je werk, familie of vrienden. Maar weet je dat daarom een uitvaartverzekering een uitkomst is? Wanneer je een uitvaartverzekering afsluit, hoef je niet meer na te denken over wat er gebeurt als
je komt te overlijden. Deze taak komt dan te liggen bij de verzekeraar en de uitvaartverzorger.

Niet alleen voor jezelf

Jouw dierbaren moeten er later al mee om kunnen gaan dat jij er niet meer bent. Waarom zou je ze ook opzadelen met financiële zorgen? Een uitvaartverzekering sluit je eigenlijk niet eens zozeer voor jezelf af, maar meer voor je nabestaanden. Als je geen verzekering hebt, en je ook geen spaargeld opzij hebt gezet voor jouw uitvaart, dan komen de kosten vaak voor rekening van de nabestaanden. Met het afsluiten van een uitvaartverzekering heb je zekerheid dat jouw uitvaart goed geregeld gaat worden.

Wat kost een uitvaart eigenlijk?

Uitvaartverzorgster Joyce Nijholt: ‘Door prijsverschillen en wensen van de klant lopen de kosten van een uitvaart vaak sterk uiteen. Daarom is het belangrijk om op tijd te onderzoeken welke tarieven jouw uitvaartzorg hanteert, en of je verzekering past bij jouw wensen. Ook raden we aan om dit af en toe te controleren, want tarieven wijzigen, net als mensen en hun wensen. Tijdens een gesprek brengen we jouw wensen in kaart en bekijken we of jouw verzekering de kosten dekt.’

Jouw wensen

Eens komt er dus een tijd dat je nabestaanden jouw uitvaart moeten regelen. Zou het dan niet fijn zijn als zij exact weten wat jouw wensen waren? Dat ze een afscheid kunnen verzorgen dat precies past bij wie jij was? Een verzekering is dan de eerste stap om alle kosten te kunnen dekken. Een tweede stap is jouw wensen op papier zetten. Wanneer dit allemaal op papier staat,
heb je hier verder geen omkijken meer naar.

Verschillende mogelijkheden

Joyce: ‘Waarschijnlijk zijn er opties waar je zelf nog niet eens bij hebt stil gestaan. Een afscheidsdienst op een speciale plek, rouwvervoer in je eigen Volkswagenbusje, een fotoreportage of de plechtigheid laten filmen, een high tea of een borrel na afloop: er is zoveel mogelijk. Voor de mensen die je achterlaat is het ook fijn dat ze op een mooie en persoonlijke manier afscheid van je kunnen nemen.’

De belangrijkste redenen om een uitvaartverzekering af te sluiten:
1. Ontzorg je nabestaanden op financieel gebied
2. Ontzorg jezelf: niet meer nadenken over wat er gebeurt wanneer je komt te overlijden
3. Een waardig afscheid

Vrije keuze uitvaartverzorger

Wist je dat alle verzekeraars wettelijk verplicht zijn om een bedrag waarvoor je verzekerd bent uit te keren, ook wanneer je kiest voor een andere uitvaartverzorger? ‘Je hebt dus altijd de vrije keuze om voor een andere uitvaartverzorger te kiezen’, geeft Joyce aan. ‘Vaak bieden de grote maatschappijen een bepaalde korting als zij de uitvaart mogen uitvoeren. Maar de vraag is of je daardoor wel echt goedkoper uit bent. Vaak liggen de prijzen bij lokale uitvaartverzorgers al lager, waardoor deze kortingen overbodig zijn. Bij sommige naturaverzekeringen is het verstandig om in gesprek te gaan, wij geven altijd een eerlijk advies.’

Over de onderneming

Uitvaartzorg Boerhaavelaan is al vele jaren in begrip in Groningen. ‘Het is altijd ons uitgangspunt geweest om iedereen met raad en daad terzijde te staan’, vertelt Joyce vol passie. ‘Wij willen mensen zoveel mogelijk uit handen nemen. Door alles te bespreken, de praktische zaken en het emotionele goed te combineren, doen wij ons best om jou te ontzorgen.’

[/et_pb_text][et_pb_text disabled_on=”off|off|on” admin_label=”Tekst” _builder_version=”4.0.5″ text_font=”Work Sans||||||||” link_text_color=”#8f9b86″ header_font=”Work Sans|||on|||||” header_font_size=”28px” header_3_font=”Work Sans||||||||” header_3_text_color=”#000000″ background_color=”rgba(255,255,255,0.8)” custom_padding=”25px|25px|25px|25px” animation_style=”fade” animation_duration=”1500ms” header_font_size_tablet=”” header_font_size_phone=”22px” header_font_size_last_edited=”on|desktop” border_radii=”on|5px|5px|5px|5px” box_shadow_style=”preset1″ global_module=”16192″ saved_tabs=”all”]

Laat ons jouw terug bellen?

050 52 55 980
info@uitvaart-groningen.nl


Oops! We could not locate your form.

Of lees meer over ons

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Uw laatste wens in vertrouwde handen!

Maak kennis

Op dit moment hulp nodig?

Bel ons 24/7
gratis op dit nummer
praten-over-de-dood

Wil u heeft geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam. Gewoon voor algemene vragen of adviezen. Belt u ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Als je twijfelt over de verzekeringsvorm dan wel waarde van je polis, laat ons dit voor je uitzoeken, we helpen je hierbij graag en kunnen je naar een korte inventarisatie van jouw uitvaartwensen al direct een indicatie geven of je voldoende bent verzekerd!

Jouw uitvaartwensen vastleggen geeft je een gerust gevoel en houvast aan de nabestaande(n).
Graag helpen we je met het invullen hiervan en beantwoorden wij je vragen, zodat alles duidelijk is voor nu en in de toekomst.

Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

uitvaart

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je een vraag of wil je advies over het regelen van een uitvaart en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een begrafenis en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heb je vragen over het regelen van een crematie en/of wil je een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

In de ruim 25 jaar die ik als uitvaartverzorger werk kom ik vaak bij families terecht die op dat moment even niet weten hoe het allemaal moet, er moeten veel beslissingen worden genomen om op de juiste wijze vorm te kunnen geven aan het afscheid. Samen met de familie en nabestaanden wil ik een waardevol afscheid verzorgen. Hierbij treed ik op als vangnet, waarbij ik een adviserende, dienstverlenende en begeleidende schakel wil zijn, uiteindelijk gaat het erom hoe de familie het afscheid wilt.
Ik realiseer me iedere keer weer dat ik voor de familie heel belangrijk ben en ik het rustpunt moet zijn zodat de familie elk moment weer een beroep op me kan doen. Dit iswerk dat je alleen met passie kunt doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Mijn naam is Harnold Nieboer, sinds 2002 ben ik werkzaam in de uitvaart en sinds 2004 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger bij Uitvaartzorg Boerhaave. Vanuit eigen ervaring heb ik gevoeld hoe prettig het is als er iemand is, dat als er in je directe omgeving iemand komt te overlijden, die naar je luistert, die er voor je is met kennis van zaken, die samen met je de weg zoekt naar de vorm die je wilt geven aan de uitvaart en probeert te ontzorgen aangaande de dingen die allemaal geregeld moeten worden voor de uitvaart.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Binnen de uitvaartverzorging kan ik nabestaanden begeleiden in de bijzondere, vaak moeilijke, levensfase wanneer een dierbare overlijdt. Het hele proces van afscheid volgens de wensen van overledene en nabestaanden wordt door mij tot in de puntjes verzorgd en goed geregeld. Ook na de uitvaart heb ik contact met de nabestaanden om te helpen bij vragen die ze hebben op het gebied van urnen, verstrooien, bijzettingen of verzekeringen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Om een familie in een moeilijke tijd te kunnen helpen door samen met hun vorm te mogen geven aan het afscheid is een grote passie van mij. Mijn inziens is een uitvaart een weerspiegeling van iemands leven en kan je hier op zoveel verschillende manieren een invulling aan geven, zodat het afscheid ook echt een betekenisvolle herinnering wordt die je verder kan helpen. Iemand met raad en daad bijstaan en een uitvaart te organiseren waarin de wensen van de familie duidelijk kenbaar zijn, vind ik heel bijzonder om te mogen doen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.