Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0505255980

 Wij scoren een 10 op basis van 21 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Zuidwolde

Uitvaart Zuidwolde laten verzorgen door Uitvaartzorg Boerhaave 

Uitvaart ZuidwoldeUitvaartzorg Boerhaave ondersteunt u graag bij het verzorgen van een uitvaart. Het regelen van belangrijke zaken rondom de uitvaart is lastig nadat uw dierbare net is overleden. Daarom staan onze uitvaartverzorgers voor u klaar. Het belangrijkste voor ons is dat de uitvaart voldoet aan uw wensen. Wij verzorgen graag de uitvaart in Zuidwolde zoals u die voor ogen heeft. Hiervoor gaan wij graag eerst persoonlijk met u in gesprek. Zo kunnen wij uw wensen goed op een rijtje zetten. Daarnaast vertellen wij u in dit gesprek ook graag meer over onze mogelijkheden. Uitvaartzorg Boerhaave kan alles voor u regelen rondom de uitvaart. Denk aan bloemen, drukwerk, kisten, muziek, catering, rouwvervoer en tegenwoordig is het ook mogelijk om de uitvaart live te streamen of te filmen. 

Begrafenis Zuidwolde

Begrafenis Zuidwolde

Een mooie begrafenis in de omgeving van Zuidwolde 

Eén van de eerste dingen waar mensen vaak een beslissing in nemen is of u een begrafenis of een crematie wilt. Voor Uitvaartzorg Boerhaave is het niet belangrijk welke keuze u maakt. Wij zorgen ervoor dat het afscheid persoonlijk en passend wordt. Wanneer u ervoor kiest om een begrafenis te verzorgen voor uw dierbare rondom Zuidwolde, heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om uw dierbare op een traditionele begraafplaats in de omgeving van Zuidwolde te laten begraven. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een natuurbegraafplaats. Het idee van een natuurgraf is dat het opgaat in de omgeving. Dit gebeurt vaak verspreid over een groter terrein. Denk aan een bosachtig gebied, heide of landgoed. De graven op een natuurbegraafplaats zijn vaak sober. Samen met u zorgen wij voor een waardige begrafenis. 

De juiste locatie voor een crematie bij Zuidwolde

Crematie Zuidwolde

Crematie Zuidwolde

Natuurlijk is het bij Uitvaartzorg Boerhaave ook mogelijk om te kiezen voor een crematie in de omgeving van Zuidwolde. Ook dan zorgen wij voor een mooi afscheid. Wanneer u kiest voor een crematie heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u een keuze maken over wat u graag met het as wilt doen. Bijvoorbeeld uitstrooien, begraven of in een urn bewaren. Daarnaast kunt u een keuze maken voor de locatie van het afscheid. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat u het afscheid ook in het crematorium houdt, dit kan uiteraard wel. Het is ook mogelijk dat u kiest voor een stille crematie in de omgeving van Zuidwolde. Dit betekent dat u zelf een passende locatie kiest voor het afscheid. Het cremeren zelf zal dan plaatsvinden in een crematorium nabij Zuidwolde, het afscheid kan op iedere locatie die u wenst. 

Laat de uitvaart verzorgen in ons uitvaartcentrum vlakbij Zuidwolde 

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het afscheid te laten verzorgen in ons uitvaartcentrum vlakbij Zuidwolde. Hier beschikken wij uiteraard over alle faciliteiten die u nodig heeft voor het organiseren van een mooi afscheid. In ons uitvaartcentrum beschikken wij over een aula waar u de afscheidsdienst kunt houden en kleinere ruimtes voor een intiem afscheid. Wij kunnen ons voorstellen dat u van te voren misschien een kijkje wilt nemen in ons uitvaartcentrum. U bent altijd van harte welkom om even langs te komen. Bij Uitvaartzorg Boerhaave staan uw wensen centraal. Wij staan u bij waar u dat wilt en zorgen ervoor dat u geen zaken over het hoofd ziet. Wanneer u zelf graag bepaalde zaken wilt regelen, doen wij uiteraard een stap terug. Bij ons zijn uw laatste wensen in vertrouwde handen. Dit nemen wij bijzonder serieus. 

Bij Uitvaartzorg Boerhaave zijn uw laatste wensen in vertrouwde handen

Belangrijk om te weten is dat niet alles voor een begrafenis of crematie direct geregeld hoeft te worden. Voor veel zaken kunt u rustig de tijd nemen. Onze uitvaartverzorgers ondersteunen u hier graag bij. Heeft u onze hulp nodig? Laat het ons dan gerust weten. U mag ook altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt.