Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0505255980

 Wij scoren een 10 op basis van 21 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Veendam

Uitvaart Veendam laten verzorgen door Uitvaartzorg Boerhaave 

Uitvaart VeendamBent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een uitvaart in de omgeving van Veendam? Dan bent u bij Uitvaartzorg Boerhaave goed terecht. Het overlijden van een dierbare is een moeilijk moment. Ineens belandt u in een periode waar u van alles moet regelen. Het nemen van deze beslissingen kan lastig zijn. Daarom staan de uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Boerhaave voor u klaar. Zij ondersteunen u graag bij het verzorgen van een uitvaart in de omgeving van Veendam. Onze uitvaartverzorgers zijn allemaal goed opgeleid, betrokken en ervaren. We gaan graag persoonlijk met u in gesprek over uw wensen. Wanneer wij deze goed in kaart hebben gebracht vertellen wij u graag meer over onze mogelijkheden. Uw wensen en de laatste wensen van uw dierbare staan centraal bij Uitvaartzorg Boerhaave. Wij verzorgen de uitvaart graag zoals u voor ogen heeft. 

Een mooie begrafenis in de omgeving van Veendam 

Begrafenis Veendam

Begrafenis Veendam

Het eerste waar u vaak een beslissing over moet nemen is of u een begrafenis of een crematie in de omgeving van Veendam wilt verzorgen. Voor ons is het niet belangrijk wat uw keuze is, wij staan hoe dan ook voor u klaar. Als u wilt kiezen voor een begrafenis bieden wij u diverse mogelijkheden. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een traditionele begraafplaats, maar u kunt ook kiezen voor een natuurbegraafplaats. Hier bevinden de graven zich in een natuurlijke omgeving als een bosachtig gebied, heide of een landgoed. Het idee van een natuurbegraafplaats is dat het graf opgaat in de natuur. In de omgeving bevindt zich het Hillig Meer, een natuurbegraafplaats in de Drentse natuur. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw dierbare te begraven op een traditionele begraafplaats in de omgeving van Veendam. 

Stille crematie in Veendam 

Crematie Veendam

Crematie Veendam

Wanneer u de voorkeur geeft aan een crematie in de omgeving van Veendam heeft u ook verschillende mogelijkheden. Zo kunt u een stille crematie laten verzorgen. Dit betekent dat u ervoor kiest om de uitvaart op een andere locatie in de omgeving van Veendam te laten plaatsvinden dan in het crematorium. De plek die u wilt kiezen is geheel aan u. Uiteraard helpen wij u graag bij het zoeken naar een passende locatie met de juiste sfeer. Alles is hierin mogelijk. Denk aan een kerk, een mooie plek in de natuur, bij u thuis of een andere overdekte plek. Een ander voordeel van een stille crematie is dat u minder rekening hoeft te houden met de planning van het crematorium. Het crematorium wordt in dit geval uitsluitend gebruik voor de daadwerkelijke crematie. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om wel het crematorium voor de uitvaart te gebruiken.

Ons uitvaartcentrum vlakbij Veendam voor een waardig afscheid 

Uitvaartzorg Boerhaave biedt u ook ons eigen uitvaartcentrum aan als locatie voor de uitvaart. Ons uitvaartcentrum is zo ingericht dat u mooi en waardig afscheid kunt nemen van uw dierbare. Wij beschikken hier over alle faciliteiten die u nodig heeft voor een passend en persoonlijk afscheid. U bent altijd van harte welkom om eens te komen kijken in ons uitvaartcentrum. Daarnaast kunnen wij alles regelen rondom de begrafenis of crematie in Veendam. Denk aan bloemen, catering, condoleance, vervoer en nog veel meer. Onze uitvaartverzorgers zijn er wanneer u dat wilt. U bepaalt zelf wat u zelf wilt regelen en wanneer u iets aan ons wilt over laten. Voor veel zaken kunt u rustig de tijd nemen. Ook als u graag zelf veel wilt regelen, zorgen wij dat u geen zaken over het hoofd ziet. 

Kom gerust eens bij ons langs!

Bij Uitvaartzorg Boerhaave zijn uw laatste wensen in vertrouwde handen. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Samen met u zorgen wij voor een mooie uitvaart, of het nu een begrafenis of een crematie is.