Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 5255 980

Kunnen wij u helpen?

Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Hoogezand

Uitvaart Hoogezand laten verzorgen door Uitvaartzorg Boerhaave 

Uitvaart HoogezandUitvaartmogelijkheden zijn er in overvloed. Net als elk persoon uniek is, is een uitvaart in Hoogezand dat ook. Een afscheid dat past bij het leven dat de overledene heeft geleid. Wij denken graag mee over deze mogelijkheden en bieden u oplossingen. Wij zoeken samen met u naar mogelijkheden die bij u passen. Om uw uitvaartwensen te bespreken komen wij graag vrijblijvend bij u langs en natuurlijk bent u altijd welkom bij ons in het uitvaartcentrum. Bij Uitvaartzorg Boerhaave bieden we vele mogelijkheden als het gaat over locatie, bloemen, vervoer, catering en meer. Wij kunnen alles voor u regelen. Natuur bepaalt u zelf wat u regelt en wat u aan ons wilt overlaten met betrekking tot de uitvaart in Hoogezand. Wij zijn er wanneer u dat wenst. De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Boerhaave staan voor u klaar. 

Uitvaart centrum in de omgeving van Hoogezand 

Uitvaartzorg Boerhaave heeft als uitgangspunt dat een uitvaart een weerspiegeling van iemands leven is. Er moet dan ook ruim de tijd genomen worden om afscheid te nemen, het liefst in een sfeer die hierbij past. Wij bieden twee ruimtes aan waar u in intieme kring afscheid kunt nemen van uw dierbare. Hierbij kunt u kiezen voor een huiskameruitvaart. In ons uitvaartcentrum is hiervoor dus de mogelijkheid. Ook is het mogelijk om de uitvaart in Hoogezand vanuit uw eigen huiskamer of tuin te organiseren. Wij nemen uw wensen bijzonder serieus. Onze visie is dan ook, uw laatste wensen in vertrouwde handen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u bijstaan tijdens dit moeilijke moment. Samen met u kijken we naar alle zaken die geregeld moeten worden na een overlijden. U bepaalt wanneer wij er zijn. 

Een waardige begrafenis in Hoogezand 

Begrafenis Hoogezand

Begrafenis Hoogezand

Een van de eerste keuzes die u vaak moet nemen wanneer uw dierbare overlijdt, is of u wilt kiezen voor een begrafenis of crematie in Hoogezand. Wanneer u wilt kiezen voor een begrafenis in Hoogezand heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een traditionele begraafplaats in de omgeving van Hoogezand. Ook is het mogelijk dat u kiest voor een natuurbegraafplaats. Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat mensen kiezen voor een natuurbegraafplaats. Het is een natuurgebied dat mag worden gebruikt als begraafplaats, denk aan een bosachtig gebied, heide of landgoed. Het idee van een natuurbegraafplaats is dat het graf opgaat in de natuurlijke omgeving. Graag helpen bij u bij het zoeken naar een geschikte plek. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag uw wensen. Dan hebben wij deze goed op een rijtje en kunnen wij u vertellen over onze mogelijkheden. 

Stille crematie in Hoogezand organiseren met Uitvaartzorg Boerhaave 

Crematie Hoogezand

Crematie Hoogezand

Ook als u wilt kiezen voor een crematie in Hoogezand heeft u verschillende mogelijkheden. Bij een standaard crematie houdt u ook de plechtigheid in het crematorium. U kunt ook kiezen voor een stille crematie. Dit houdt in dat u zelf een geschikte en passende locatie kiest voor het afscheid. De crematie van uw dierbare zal dan plaatsvinden in het crematorium. Wij kiezen samen met u een locatie die past bij de sfeer. Dit kan betekenen dat u gebruik kunt maken van onze aula’s, rouwkamer of huis kamer. Ook kunt u ervoor kiezen om de plechtigheid buiten te houden in de natuur aan een meer. Ook zijn er tal van andere locaties die binnen zijn. Denk aan de Paalkoepel. Uitvaartzorg Boerhaave is bekend in de regio van Hoogezand en helpt u graag bij het zoeken naar een passende locatie met de juiste sfeer voor het afscheid van uw dierbare. 

Kom gerust langs bij Uitvaartzorg Boerhaave 

U bent altijd van harte welkom bij Uitvaartzorg Boerhaave. Kom gerust eens langs in ons uitvaartcentrum als u graag zelf de sfeer wilt ervaren. Ook vindt u op onze website video’s en foto’s voor een sfeerimpressie. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Dan mag u ook altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. 

 

.