Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 5255 980

Kunnen wij u helpen?

Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaartzorg Haren

Uitvaartzorg Haren dat is Uitvaartzorg Boerhaave 

Uitvaartzorg HarenUw laatste wensen zijn bij ons in vertrouwde handen. Wij nemen dit bijzonder serieus. Het verlies van een dierbare is moeilijk. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij u bijstaan in deze periode. Ons uitgangspunt zijn altijd uw eigen wensen. Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig is om in deze moeilijke tijd,  belangrijke beslissingen te nemen. Daarom willen wij u hier graag bij helpen. Bij Uitvaartzorg Boerhaave zijn vele mogelijkheden. Wij kunnen alles voor u regelen, u bepaalt wat wij regelen en wanneer wij er zijn. 

Bekijk onze mogelijkheden met betrekking tot locaties, bloemen, drukwerk, verover, kisten, condoleance, catering en meer. Uitvaartzorg Boerhaave probeert zoveel mogelijk uit handen te nemen, als u dit prettig vindt. Uw wensen zijn voor ons belangrijk. Wenst u bepaalde zaken zelf te regelen, dan is dat geen probleem. Wij denken graag met u mee, bieden oplossingen voor wat u zoekt en zoeken naar mogelijkheden die bij u passen. 

Afscheid nemen op de juiste locatie 

Uitvaartzorg Boerhaave heeft een eigen uitvaartcentrum tot haar beschikking. Hierin bevinden zich twee aula’s, een huiskamer en een rouwkamer waar u rustig afscheid kunt nemen met familie en vrienden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om op een andere locatie afscheid te nemen van uw dierbare. Zo zijn er vele andere mooie locaties waar u voor kunt kiezen. Dit kan bijvoorbeeld bij een stille crematie. Dit betekent dat alleen de crematie in het crematorium plaatsvindt. Het afscheid vindt plaats op een andere locatie.

Hiervoor zijn er tal van andere mogelijkheden. Het is maar net welke locatie de juiste sfeer biedt en welke omgeving bij u past. Zo kunt u een keuze maken tussen binnen een buiten. Afscheid nemen in de rustig natuur bijvoorbeeld of in de Martinikerk of de Paalkoepel. Alles is mogelijk en wij helpen u graag de juiste locatie te vinden. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. 

.