Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0505255980

 Wij scoren een 10 op basis van 21 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Crematie Delfzijl regelen samen met Uitvaartzorg Boerhaave

Wanneer een dierbare overlijdt komt u in een moeilijke en emotionele periode terecht. Ineens allerlei belangrijke beslissingen moeten nemen kan een hele opgave zijn. Daarom staan wij klaar om u te helpen bij het verzorgen van een crematie in Delfzijl. Wij kunnen u ondersteunen bij alle keuzes die u moet maken. Bij Uitvaartzorg Boerhaave zijn vele mogelijkheden waar u uit kan kiezen. Dit kan soms best overweldigend zijn. Wij zoeken samen met u naar oplossingen die bij u passen. Ook de locatie is belangrijk, deze moet de juiste sfeer hebben. Wij hebben ervaring met vele locaties in de omgeving.

Wanneer u een crematie in Delfzijl gaat regelen kunt u kiezen tussen twee mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is om het afscheid in het crematorium te houden. De tweede mogelijkheid om een stille crematie in Delfzijl te houden. Dit betekent dat het cremeren in het crematorium plaatsvindt en het afscheid op een andere locatie. U kunt dus zelf een locatie uitkiezen die bij u past.

Uw wensen bepalen de koers

Uitvaartzorg Boerhaave heeft een eigen uitvaartcentrum tot haar beschikking. Hier bevinden zich twee aula’s, een huiskamer en een rouwkamer. Deze ruimtes bieden de mogelijkheid om in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare. Onze uitvaartverzorgers zijn ervaren en goed opgeleid. Samen met u kijken ze naar alle zaken die geregeld moeten worden voor een crematie in Delfzijl. Uw wensen bepalen de koers, wij zijn er op de momenten dat u dat wilt.

Uitvaartzorg Boerhaave kan alles voor u regelen als u dat wilt. Denk aan locatie, bloemen, vervoer, catering, condoleance, kisten, muziek en meer. Wij zijn bekend met veel locaties in de omgeving, zo kunt u denken aan de Martinikerk of de Paalkoepel. Ook kunt u natuurlijk kiezen voor een locatie in de natuur. Wij nemen altijd ruim de tijd om te zorgen dat al uw wensen gerealiseerd worden. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over een uitvaart in Delfzijl en onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

crematie delfzijl
Wij scoren een 10

op basis van 21 recensies

dhr. Exoo

Ik wil u namens ons hartelijk bedanken voor een warm en een geweldige zorgzame uitvaart. Wij werden na een groot verlies geweldig geholpen en alles werd voor ons goed betrouwbaar geholpen. Onze dank hiervoor.

Lees Meer

* Elke bron en schrijver van deze review is door ons geverifieerd.

Emile

zeer goede ervaring alles is gegaan zoals mijn vrouw het wilde.
de uitvaartverzorger genaamd jan nieuwland was zeer corect en in zijn uitleg duidelijk.
de kamer waar mijn vrouw opgebaard lag was uitstekend in orde en netjes.
kortom zeer tevreden ook over het andere personeel

Lees Meer

* Elke bron en schrijver van deze review is door ons geverifieerd.

J.Sulman

De moeilijkste dag in mijn leven,het weg brengen van mijn vrouw is door U onderneming keurig verzorgd. Namens de familie Sulman onze dank daar voor.

Een persoonlijke dank voor de hr H. Nijboer die alles alles op keurige manier heeft geregeld en mij heeft ondersteund met het overlijden van mijn vrouw en de verzorging daarna.Ik heb de hr Nieboer leren kennen op een crematie enkele jaren terug,dat heeft op mij een bijzondere indruk gemaakt ( die is nu weer uitgekomen ) Mijn speciale dank.

Met vriendelijke groet,
M.V.G.

Lees Meer

* Elke bron en schrijver van deze review is door ons geverifieerd.

Hanneke Nieboer

Afgelopen augustus kwam mijn vader te Groningen te overlijden die ik 31 jaar niet meer had gezien, heb uiteindelijk nog 4 dagen naast zijn bed gewaakt alleen zonder enige familie. Voor en na zijn overlijden ben ik telefonisch enorm goed gesteund door Joyce die me er emotioneel echt doorheen gesleept heeft qua emoties. Graag wil ik haar op deze manier nogmaals danken hiervoor.

Gr Hanneke

Lees Meer

* Elke bron en schrijver van deze review is door ons geverifieerd.