Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 5255 980

Kunnen wij u helpen?

Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Delfzijl

Uitvaart Delfzijl organiseren met Uitvaartzorg Boerhaave

Uitvaart DelfzijlUitvaartzorg Boerhaave helpt u bij het verzorgen van een uitvaart in Delfzijl. Uitvaartmogelijkheden zijn er in overvloed. Net als elk persoon uniek is, is een uitvaart dat ook. Een afscheid dat past bij het leven dat de overledene heeft geleid. Wij denken graag mee over deze mogelijkheden en bieden u oplossingen. Wij zoeken samen met u naar mogelijkheden die bij u passen. Om uw uitvaartwensen te bespreken komen wij graag vrijblijvend bij u langs en natuurlijk bent u altijd welkom bij ons in het uitvaartcentrum. 

Bij Uitvaartzorg Boerhaave bieden we vele mogelijkheden als het gaat over locaties, bloemen vervoer, catering en meer. Wij kiezen samen met u een locatie die past bij de sfeer. Dit kan betekenen dat u gebruik kunt maken van onze aula’s, rouwkamer of huiskamer. Ook kunt u ervoor kiezen om de plechtigheid buiten te houden in de natuur of aan een meer. Als u toch graag binnen bent, zijn er tal van andere locaties waar u voor kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de Paalkoepel. 

Uw laatste wensen in vertrouwde handen 

Uitvaartzorg Boerhaave heeft als uitgangspunt dat een uitvaart in Delfzijl een weerspiegeling van iemands leven is. Er moet dan ook ruim de tijd genomen worden om afscheid te nemen, het liefst in een sfeer die hierbij past. Wij bieden twee ruimtes aan waar u in intieme kring afscheid kunt nemen van uw dierbare. Hierbij kunt u kiezen voor een huiskameruitvaart. In ons uitvaartcentrum is hiervoor dus de mogelijkheid. Ook is het mogelijk om de uitvaart in Delfzijl vanuit uw eigen huiskamer of tuin te organiseren. Wilt u liever een begrafenis laten verzorgen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Er zijn hiervoor veel mogelijkheden in de omgeving.

Wij nemen uw wensen bijzonder serieus. Onze visie is dan ook; uw laatste wensen in vertrouwde handen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u bijstaan tijdens dit moeilijke moment. Samen met u kijken we naar alle zaken die geregeld moeten worden na een overlijden. U bepaalt wanneer wij er zijn. Dat betekent dat u ervoor kunt kiezen om zelf veel te regelen of dit aan ons over te laten. Als u vragen heeft over de begrafenis of crematie in Delfzijl, dan horen wij dat graag van u.

.