Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0505255980

 Wij scoren een 10 op basis van 21 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart in Appingedam organiseren

Als u een dierbare bent verloren, is het een emotionele en moeilijke tijd. Uitvaartzorg Boerhaave is hierbij om u te helpen bij de organisatie van een prachtige uitvaart in Appingedam. Met onze kennis en ervaring helpen wij u om een gepaste afscheid te geven aan uw dierbare.

Uitvaartzorg Boerhaave biedt een uitgebreid aanbod aan service voor het organiseren van een uitvaart in Appingedam. Wij staan ​​altijd klaar om u te helpen bij de organisatie van de uitvaart en bieden u advies en ondersteuning. Van de voorbereidingen tot de uitvoering, wij begeleiden u stap voor stap bij het regelen van alles wat nodig is.

Uitvaart Groningen heeft een uitgebreid netwerk van lokale leveranciers waarmee we samenwerken om de beste kwaliteit te kunnen bieden. U kunt ons ook vragen om een ​​persoonlijk afscheid te organiseren, zoals een kleine begrafenis, een herdenkingsdienst of een crematie. We kunnen ook een unieke en persoonlijke ceremonie voor u samenstellen.

Uitvaartzorg Boerhaave biedt ook financiële ondersteuning, waaronder financiële hulp voor begrafeniskosten, begrafenisverzekeringen en dekking voor crematiekosten. Als u de kosten van de uitvaart niet kunt betalen, kunnen we ook samen met u kijken naar andere manieren om de kosten te dekken.

Uitvaartzorg Boerhaave staat altijd klaar om u te helpen. Wij zijn er voor u om u te helpen bij het organiseren van een gepaste uitvaart in Appingedam. U kunt ons altijd contacteren voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.

Uitvaart Appingedam

Begrafenis organiseren Appingedam

De begrafenis is een emotioneel moment voor de nabestaanden. Het is dan ook belangrijk dat alles perfect geregeld is. Als u een begrafenis in Appingedam wilt laten organiseren, is Uitvaartzorg Boerhaave de perfecte partner om u daarbij te helpen. Uitvaartzorg Boerhaave is een gerenommeerd bedrijf dat al meer dan 40 jaar ervaring heeft in het organiseren van begrafenissen. Ze staan bekend om hun persoonlijke aanpak, waarbij de wensen van de overledene en de nabestaanden centraal staan.

Uitvaartzorg Boerhaave heeft een breed aanbod aan mogelijkheden voor een begrafenis in Appingedam. Zo kunnen zij bijvoorbeeld de rouwkaarten verzorgen, een begrafenisondernemer inhuren, een kerkdienst organiseren, bloemen bestellen of een kist selecteren. Ook kunnen zij de overledene naar de begraafplaats vervoeren en het graf aankleden met bloemen en andere versieringen.

Uitvaartzorg Boerhaave heeft een team van professionele medewerkers die u bij elke stap van het proces zullen helpen. Ze staan voor u klaar om u te informeren over alle mogelijke opties en u te adviseren over de beste manier om de begrafenis te organiseren. Ze zullen u helpen om de begrafenis zo persoonlijk mogelijk te maken, waardoor de herinnering aan de overledene voor altijd blijft voortbestaan.

Uitvaartzorg Boerhaave staat voor een professionele en betaalbare dienstverlening. Ze bieden een scherpe prijs voor het organiseren van een begrafenis in Appingedam en garanderen een vlekkeloze afwikkeling van het proces. Bovendien kunnen ze voor u controleren of er een grafsteen of een ander gedenkteken voor de overledene beschikbaar is op de begraafplaats.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner om u te helpen bij het organiseren van een begrafenis in Appingedam, dan is Uitvaartzorg Boerhaave de perfecte keuze. Ze zullen u met respect en compassie begeleiden bij het verwerken van het verlies en u een onvergetelijke herinnering aan de overledene laten creëren. Neem vandaag nog contact op met Uitvaartzorg Boerhaave om meer te weten te komen over hun diensten.

Begrafenis Appingedam

Crematie organiseren Appingedam

Crematie in Appingedam laten organiseren? Uitvaartzorg Boerhaave biedt u een professionele en zorgvuldige dienstverlening. Uitvaartzorg Boerhaave is gespecialiseerd in het regelen en organiseren van crematies in Appingedam. Wij bieden een uitgebreid pakket aan diensten voor het afscheid dat u voor uw dierbare zoekt.

Tijdens de crematie zoeken wij naar een persoonlijke aanpak. Middels het verzorgen van een passend afscheid en het regelen van alle bijkomende zaken, kunnen wij uw afscheid zo goed mogelijk verzorgen. Daarnaast hebben wij nauwe contacten met lokale leveranciers, zodat uw crematie in Appingedam steeds verloopt zoals gepland.

Dankzij onze deskundigheid en persoonlijke benadering, kunnen wij uw crematie zo waardig en zorgvuldig mogelijk verzorgen. Vanaf het moment van overlijden, kunnen wij uw crematie in Appingedam uitvoeren. Uiteraard staat de privacy van de overledene bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast staan wij voor een kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke dienstverlening.

Uitvaartzorg Boerhaave biedt u een professionele en zorgvuldige dienstverlening voor het organiseren van een crematie in Appingedam. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening. Wij helpen u graag bij het regelen van uw crematie in Appingedam.

Crematie Appingedam
Wij scoren een 10

op basis van 21 recensies

dhr. Exoo

Ik wil u namens ons hartelijk bedanken voor een warm en een geweldige zorgzame uitvaart. Wij werden na een groot verlies geweldig geholpen en alles werd voor ons goed betrouwbaar geholpen. Onze dank hiervoor.

Lees Meer

* Elke bron en schrijver van deze review is door ons geverifieerd.

Emile

zeer goede ervaring alles is gegaan zoals mijn vrouw het wilde.
de uitvaartverzorger genaamd jan nieuwland was zeer corect en in zijn uitleg duidelijk.
de kamer waar mijn vrouw opgebaard lag was uitstekend in orde en netjes.
kortom zeer tevreden ook over het andere personeel

Lees Meer

* Elke bron en schrijver van deze review is door ons geverifieerd.

J.Sulman

De moeilijkste dag in mijn leven,het weg brengen van mijn vrouw is door U onderneming keurig verzorgd. Namens de familie Sulman onze dank daar voor.

Een persoonlijke dank voor de hr H. Nijboer die alles alles op keurige manier heeft geregeld en mij heeft ondersteund met het overlijden van mijn vrouw en de verzorging daarna.Ik heb de hr Nieboer leren kennen op een crematie enkele jaren terug,dat heeft op mij een bijzondere indruk gemaakt ( die is nu weer uitgekomen ) Mijn speciale dank.

Met vriendelijke groet,
M.V.G.

Lees Meer

* Elke bron en schrijver van deze review is door ons geverifieerd.

Hanneke Nieboer

Afgelopen augustus kwam mijn vader te Groningen te overlijden die ik 31 jaar niet meer had gezien, heb uiteindelijk nog 4 dagen naast zijn bed gewaakt alleen zonder enige familie. Voor en na zijn overlijden ben ik telefonisch enorm goed gesteund door Joyce die me er emotioneel echt doorheen gesleept heeft qua emoties. Graag wil ik haar op deze manier nogmaals danken hiervoor.

Gr Hanneke

Lees Meer

* Elke bron en schrijver van deze review is door ons geverifieerd.