Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

 Wij scoren een 10 op basis van 21 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Appingedam

Uitvaart Appingedam met behulp van Uitvaartzorg Boerhaave

Uitvaart AppingedamBent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een uitvaart in de omgeving van Appingedam? Dan bent u bij bij Uitvaartzorg Boerhaave goed terecht. Het overlijden van een dierbare is altijd een moeilijk moment. In deze periode moet u belangrijke beslissingen nemen rondom de uitvaart. Terwijl uw hoofd daar op dit moment waarschijnlijk helemaal niet naar staat. Daarom staan onze uitvaartverzorgers voor u klaar. Zij verzorgen samen met u een mooi en waardig afscheid. Het belangrijkste voor ons zijn uw wensen en de laatste wensen van uw dierbare. Bij ons zijn uw laatste wensen in vertrouwde handen. We bespreken ze graag in een persoonlijk gesprek. In dit gesprek vertellen wij u ook graag meer over onze mogelijkheden.

Waardige begrafenis in de omgeving van Appingedam

Begrafenis Appingedam

Begrafenis Appingedam

Bij Uitvaartzorg Boerhaave bieden wij u diverse mogelijkheden voor een begrafenis of crematie in de omgeving van Appingedam. Zo verzorgen wij bloemen en drukwerk, vervoer, kisten, muziek, de condoleance, catering en nog veel meer. Wij denken graag met u mee over de invulling van het afscheid. Eén van de eerste beslissingen die u moet maken is of u de voorkeur geeft aan een begrafenis of een crematie. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend in de regio en informeren u graag over de mogelijkheden voor een begrafenis in de regio Appingedam. Zo kunt u kiezen voor een traditionele begraafplaats, maar is een natuurbegraafplaats ook een optie. Een natuurbegraafplaats bevindt zich vaak in een bosachtig gebied, heide of landgoed. Onze uitvaartverzorgers informeren u ook graag over de kosten en verzekeringen rondom een begrafenis.

Stille crematie bij Uitvaartzorg Boerhaave in Appingedam

Crematie Appingedam

Crematie Appingedam

Voor het afscheid is het bij Uitvaartzorg Boerhaave mogelijk om te kiezen voor diverse locaties. Belangrijk is dat de locatie passend is, voldoet aan uw wensen en de juiste sfeer heeft. Als u de voorkeur geeft aan cremeren, kunt u kiezen voor een stille crematie in Appingedam. Dat betekent dat u zelf een passende locatie kiest voor het afscheid. Uiteraard staan onze uitvaartverzorgers voor u klaar en helpen zij u graag bij het kiezen van een mooie plek. Dit kan overal zijn. Denk aan een kerk, een mooie plek in de natuur, bij u thuis of een andere overdekte locatie. Natuurlijk is het ook mogelijk om het gehele afscheid te organiseren in het crematorium. Ook dan zorgen wij graag voor een passend en persoonlijk afscheid naar uw wensen.

Ons uitvaartcentrum voor een passende en persoonlijke uitvaart nabij Appingedam

Als uitvaartzorg in de regio Appingedam bieden wij u ook ons eigen uitvaartcentrum aan. Hier beschikken we over alle faciliteiten die u nodig heeft voor het organiseren van een waardig afscheid. Zo is er een aula die geschikt is voor een plechtigheid en kunt u zich terugtrekken in de rouwkamer. U bent altijd van harte welkom om eens langs te komen in ons uitvaartcentrum. Zo kunt u zelf de fijne sfeer ervaren. Ook vindt u op onze website foto’s en video’s voor een sfeerimpressie. Ons uitgangspunt bij Uitvaartzorg Boerhaave zijn altijd uw persoonlijk wensen. Met onze jarenlange ervaring weten wij goed hoe wij u bij kunnen staan in deze moeilijke periode. U bepaalt wat wij regelen en wat uw zelf graag wilt regelen. Bedenk dat niet alles direct geregeld hoeft te worden.

Samen met u zorgen wij voor een mooie uitvaart 

Als u onze hulp nodig heeft, laat het ons dan gerust weten. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze uitvaartverzorgers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Wij zorgen ervoor dat u geen belangrijke zaken over het hoofd ziet.