Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 5255 980

Kunnen wij u helpen?

Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uw uitvaart inschrijven

Net als elk persoon en elk leven uniek is, is een uitvaart dat ook. Een afscheid dat past bij het leven dat de overledene heeft geleid en zijn of haar persoonlijkheid. Wellicht heeft u ideeën over uw eigen uitvaart of u wilt daar een bepaalde invloed op uitoefenen.

Een persoonlijke uitvaart

Het inschrijven van uw uitvaart is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat uw laatste wensen worden gerespecteerd en uw nabestaanden de juiste begeleiding en ondersteuning krijgen tijdens een emotionele periode.

Door uw uitvaart vooraf te plannen en te registreren, kunt u ervoor zorgen dat uw uitvaart voldoet aan uw persoonlijke voorkeuren en waarden. U kunt uw keuzes kenbaar maken, zoals de locatie van de uitvaart, de muziek die u wilt laten horen, de bloemen die u wilt gebruiken en andere details die belangrijk voor u zijn.

Het inschrijven van uw uitvaart kan ook uw nabestaanden geruststellen, ze weten wat uw wensen zijn en hoeven niet te raden wat u zou willen. Dit kan hun stress verminderen en hun rouwproces vergemakkelijken.

Wensen vastleggen

Bij Uitvaartzorg Boerhaave heeft u de mogelijkheid om een wilsbeschikking in te vullen. Voor de nabestaanden is het lastig en stressvol als blijkt dat de laatste wensen van een overleden dierbare niet goed gedocumenteerd zijn.

Onze uitvaartleiders helpen u graag met het vastleggen van uw persoonlijke wensen. U kunt de wilsbeschikking uiteraard ook thuis invullen, stel het vastleggen van uw wensen in ieder geval niet uit. Meer informatie over het documenteren van uw laatste wensen vindt u op onze pagina ‘Wilsbeschikking’.

Inschrijven

Bij Uitvaartzorg Boerhaave bieden wij u de mogelijkheid om u in te laten schrijven in het Uitvaartregister. Dit is voor iedereen gratis. Indien u zich laat inschrijven in het uitvaartregister van Uitvaartzorg Boerhaave ontvangt u € 200,- korting op uw toekomstige uitvaartnota.

Andere voordelen van een inschrijving zijn onder andere:

  • U heeft uw wensen reeds aan ons bekend gemaakt
  • Wij hebben, samen met u, uw wensen vastgelegd in een wilsbeschikking
  • Wij hebben u vooraf geïnformeerd over uw (mogelijke) uitvaartverzekering en de daarbij behorende dekkingsgraad
  • U ontvangt ter zijner tijd een korting van € 200,- op uw toekomstige uitvaartkosten

Kortom, een inschrijving in het uitvaartregister geeft helderheid over uw persoonlijke uitvaart in de toekomst.

.