Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0505255980

 Wij scoren een 10 op basis van 21 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uw uitvaart vastleggen

Uw uitvaart vastleggen bij Uitvaartzorg Boerhaave Groningen

Net als elk persoon en elk leven uniek is, is een uitvaart dat ook. Een afscheid dat past bij het leven dat de overledene heeft geleid en zijn of haar persoonlijkheid. Wellicht heeft u ideeën over uw eigen uitvaart of u wilt daar een bepaalde invloed op uitoefenen

Waar te beginnen?

Uitvaartmogelijkheden zijn er in overvloed, misschien zijn er wel opties waar u zelf nog niet aan hebt gedacht. Laat ons dan helpen met dit emotionele vraagstuk. We denken mee, bieden oplossingen voor wat u wilt en zoeken naar mogelijkheden die bij u passen op allerlei gebieden. Graag zetten wij onze kennis en ervaring in, mogen wij u helpen bij het maken van uw keuzes?

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw uitvaartwensen te bespreken. Indien u zich bij ons registreert, ontvangt u een tegemoetkoming op de uitvaartkosten door het in ons gestelde vertrouwen. U bent ook altijd welkom om bij ons op het uitvaartcentrum uw wensen te bespreken.

Uw uitvaartwensen vastleggen

We merken dat het vaak bij nabestaanden niet bekend is wat de wensen van de dierbare overledene waren omtrent zijn of haar uitvaart. Het is ook niet altijd eenvoudig om dit met uw dierbaren te bespreken. Toch kan het hen en uzelf een hoop zorgen besparen.

Dat is waarom wij de mogelijkheid bieden om uw wensen bij ons vast te leggen. Dat kan met het onderstaande codicil. Geef in het codicil aan wat uw persoonlijke wensen zijn en bewaar het bij uw verzekeringspapieren. Dan weten uw nabestaanden dat u uw wensen heeft vastgelegd en waar deze te vinden zijn.

Belangrijk: een codicil is pas rechtsgeldig als het met de hand is ingevuld en ondertekend.

Vul het codicil met de hand in en stuur het naar ons op. Desgewenst komen wij het bij u ophalen. Een ingevuld en ondertekend codicil leggen wij vast in onze administratie. Wij sturen u dan een kopie terug.