Mogen wij u helpen bij het nadenken over het afscheid?

Uw uitvaart vastleggen

Net als elk persoon en elk leven uniek is, is een uitvaart dat ook: een afscheid dat past bij het leven dat de overledene heeft geleid en zijn of haar persoonlijkheid. Wellicht heeft u ideeën over uw eigen uitvaart of u wilt daar een bepaalde invloed op uitoefenen.

Waar te beginnen?

Uitvaartmogelijkheden zijn er in overvloed, misschien zijn er wel opties waar u zelf nog niet aan hebt gedacht. Laat ons dan helpen met dit emotionele vraagstuk. We denken mee, bieden oplossingen voor wat u wilt en zoeken naar mogelijkheden die bij u passen op allerlei gebieden. Graag zetten wij onze kennis en ervaring in, mogen wij u helpen bij het maken van uw keuzes?

Uw uitvaartwensen vastleggen

We merken dat het vaak bij nabestaanden niet bekend is wat de wensen van de dierbare overledene waren omtrent zijn of haar uitvaart. Het is ook niet altijd eenvoudig om dit met uw dierbaren te bespreken. Toch kan het hen en uzelf een hoop zorgen besparen.

Dat is waarom wij de mogelijkheid bieden om uw wensen bij ons vast te leggen. Dat kan met het onderstaande codicil. Geef in het codicil aan wat uw persoonlijke wensen zijn en bewaar het bij uw verzekeringspapieren. Dan weten uw nabestaanden dat u uw wensen heeft vastgelegd en waar deze te vinden zijn.

Belangrijk: een codicil is pas rechtsgeldig als het met de hand is ingevuld en ondertekend.

Vul het codicil met de hand in en stuur het naar ons op. Desgewenst komen wij het bij u ophalen. Een ingevuld en ondertekend codicil leggen wij vast in onze administratie. Wij sturen u dan een kopie terug.

Neem contact op met ons om uw wensen door te spreken

Contactgegevens

Uitvaartzorg Boerhaavelaan

Boerhaavelaan 19
9728 LG Groningen

 (24/7 persoonlijk bereikbaar)
info@uitvaart-groningen.nl

0505255980

Openingstijden

Ma: 9:00 - 18:00
Di:  9:00 - 18:00
Wo: 9:00 - 18:00
Do: 9:00 - 18:00
Vr: 9:00 - 18:00
Za: 9:00 - 18:00

Stuur een bericht

U kunt ons bereiken via het onderstaande formulier