Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0505255980

 Wij scoren een 10 op basis van 21 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Huiskameruitvaart

Een huiskameruitvaart bij Uitvaartzorg Boerhaave Groningen

Een afscheid in een persoonlijke en intieme omgeving. Dat is wat wij bieden bij onze huiskameruitvaart. Hiervoor hebben wij twee ruimtes beschikbaar waar u alle tijd en mogelijkheden krijgt om op gepaste manier afscheid te nemen van uw dierbare.

Alle tijd voor het afscheid

Wij hebben als uitgangspunt dat een uitvaart vaak een weerspiegeling is van iemands leven. Er moet dan ook ruim de tijd en gelegenheid zijn om afscheid te nemen, en liefst in een sfeer die hierbij past. Hiervoor bieden wij op ons uitvaartcentrum de mogelijkheid tot een huiskameruitvaart. Wij bieden twee ruimtes aan waar u in intieme kring op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw geliefde. Alle mogelijkheden zijn aanwezig, van catering tot audiovisuele middelen.

Ook is het mogelijk een uitvaart vanuit uw eigen huiskamer of tuin te organiseren. Wij helpen u graag met deze persoonlijke invulling van het afscheid.

Wat kost een huiskameruitvaart?

In ons uitvaartcentrum Boerhaave kunt u in alle rust gebruik maken van onze aula voor zowel de plechtigheid als het condoleren nadien. De stille crematie zit hier bij in. Alle tijd, in een prettige sfeer. Een huiskameruitvaart in ons uitvaartcentrum kost ca. €4358. Uiteraard kan dit verschillen naar gelang uw wensen. Bekijk ons uitgebreide document over uitvaartkosten voor een specificatie.