Mogen wij u helpen bij het nadenken over het afscheid?

Huiskameruitvaart

Een afscheid in een persoonlijke en intieme omgeving. Dat is wat wij bieden bij onze huiskameruitvaart. Hiervoor hebben wij twee ruimtes beschikbaar waar u alle tijd en mogelijkheden krijgt om op gepaste manier afscheid te nemen van uw dierbaren.

Alle tijd voor het afscheid

Wij hebben als uitgangspunt dat een uitvaart vaak een weerspiegeling is van iemands leven. Er moet dan ook ruim de tijd en gelegenheid zijn om afscheid te nemen, en liefst in een sfeer die bij hierbij past. Hiervoor bieden wij op ons uitvaartcentrum de mogelijkheid tot een huiskameruitvaart. Wij bieden twee ruimtes aan waar u in intieme kring op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw geliefde. Alle mogelijkheden zijn aanwezig, van catering tot audiovisuele middelen.

Ook is het mogelijk een uitvaart vanuit uw eigen huiskamer of tuin te organiseren. Wij helpen u graag met deze persoonlijke invulling van het afscheid.

Wat kost een huiskameruitvaart?

In ons uitvaartcentrum Boerhaavelaan kunt u in alle rust gebruik maken van onze aula voor zowel de plechtigheid als het condoleren nadien. De stille crematie zit hier bij in. Alle tijd, in een prettige sfeer. Een huiskameruitvaart in ons uitvaartcentrum kost ca. €4358. Uiteraard kan dit verschillen naar gelang uw wensen. Bekijk ons uitgebreide document over uitvaartkosten voor een specificatie.

Contactgegevens

Uitvaartzorg Boerhaavelaan
Boerhaavelaan 19
9728 LG Groningen

info@uitvaart-groningen.nl

0505255980
(24/7 persoonlijk bereikbaar)

Openingstijden Uitvaartcentrum

Maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00.

Buiten openingstijden bent u altijd welkom op afspraak. Wij zorgen er voor dat u persoonlijk ontvangen wordt.

Volg ons op Facebook


Stuur een bericht

U kunt ons bereiken via het onderstaande formulier

  • Door dit formulier in te vullen ga ik akkoord met het privacy statement van Uitvaartzorg Boerhaavelaan
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.