Mogen wij u helpen bij het nadenken over het afscheid?

 

Referenties

Lees hier beoordelingen van onze dienstverlening en ervaringen met onze uitvaartbegeleiding. Wilt u zelf uw ervaring delen op deze plek? Stuur ons dan een bericht. Dit stellen wij zeer op prijs.

Bedankt Ed

Je weet eigenlijk al een paar maanden dat je binnenkort iemand nodig hebt om de uitvaart van je vader te regelen, maar je sluit je daarvoor af.

De wensen van mijn vader waren duidelijk. Gewoon een traditionele uitvaart , geen poespas, geen vier het leven en vooral geen foto show op de achtergrond.
Voor ons als familie was het ook duidelijk. Geen grote uitvaartverzorger zoals Yarden.
Wij zijn uitgekomen op uitvaartzorg Boerhaavelaan.
Wij hadden een “voor afspraak” gepland om te overleggen wat te doen wanneer mijn vader kwam te overlijden en om vooraf al kennis te maken met de medewerker die ons zou begeleiden. Dit vooroverleg hebben wij als familie helaas (veel) te laat ingepland.
Op de dag van de afspraak is mijn vader overleden om 22.45 uur.
En nu ?
1 telefoontje naar uitvaartzorg Boerhavelaan en alles wat die dag/ nacht gedaan moest worden is gedaan.
De volgende ochtend maakten we kennis met Ed die de uitvaart van mijn vader ging begeleiden.
Mijn vader heeft mij altijd geleerd om niet uit te gaan van vooroordelen en ook nu heeft hij weer gelijk gehad.
Doe je ogen dicht en probeer een uitvaartverzorger voor je te zien.. Ed in mijn ogen ben jij de persoon die je dan voor je ziet.
De ontvangst van jou bij mijn moeder thuis ging in de eerste minuten wat stroef. Maar jij wist dat in no time om te draaien. Petje af !!!.
Ed, jij hebt ons laten zien dat een traditionele crematie anders kan gaan dan wij in eerste instantie hadden gedacht.
Ed, wij hadden niet veel wensen, maar de wensen die wij hadden zijn door jou op een hele respectvolle manier vervult.
Ed wij als familie hebben het heel erg gewaardeerd hoe jij de laatste reis van mijn vader langs de abeelstraat hebt begeleid.
En wij hebben het hel erg gewaardeerd hoe je ons hebt begeleid zowel voor als na de crematie .

Leendert Wagenmakers

September 2019

Waar een klein bedrijf groots in kan zijn 

Afgelopen november is mijn oma overleden. Ze wilde net zoals bij opa de uitvaart geregeld hebben bij Boerhavelaan.
Wat een top team,we werden overal bij betrokken zowel bij het afleggen (wat doen ze dit met heel hun hart) Het kisten ,het vervoer( meerijden in de rouwauto) kaarten muziek enz. Dag en nacht konden we bij hun terecht . Wat een mooie uitvaart was dat dat hebben we van vele mensen terug gehoord. En wat een warm welkom bij het uitvaartcenrtum. Hier wordt je nog als persoon gezien en niet als nummer. We willen dan ook het hele team bedanken voor alle goede lieve en warme woorden. Oma zou trots geweest zijn.

Miranda Veninga

Januari 2019

Wat een mooie uitvaart

Wist u dat u ook gebruik kan maken van een motor met zijspan als rouwvervoer voor u dierbare, Heel goed geregeld samen met Uitvaartzorg Boerhaavelaan

Familie Kroeze

December 2018

Fijne samenwerking

Beste Joyce,

Hierbij wil ik je heel hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking tijdens de voorbereiding van de uitvaart van onze moeder. We zijn heel blij met je adviezen en je hulp. We hebben steeds het gevoel gehad beslissingen te kunnen nemen met een grote mate van vrijheid. Dat heeft ervoor gezorgd dat de uitvaart een heel persoonlijk karakter heeft gekregen.

Mevr. Van der Tuin

November 2018

Respectvol, professioneel en liefdevol

Wij zijn zeer tevreden over de manier dat wij afscheid hebben kunnen nemen van mijn broer, zwager en oom.
Het begrip die wij hebben gekregen is voor ons onbeschrijfelijk belangrijk geweest. Wij hebben het gevoel gehad dat we ondanks alle beperkingen toch een waardig afscheid hebben kunnen nemen. Dankzij Jan en de andere medewerkers die ons ontvangen hebben. Onze dank is zeer groot.

Margriet, Theo, Femke en Kim

November 2018


A special day made possible by the special care we were given

From the moment we walked in the doors we were treated with respectful care while dealing with the emotional arrangements of a funeral. Joyce Nijholt took special care in making sure that all the arrangements were made to our needs and wishes were honored for my dear friend’s. I was always able to reach her and she remained the steady factor in the planning an execution of the day. At the last minute we realized that the ribbon text on the flowers for the casket was incorrect (our mistake), Harnold Nieboer immediately took action to help and order a new ribbon and arrived before the end of the funeral. I was so impressed and touched. Beautiful that the family was at peace that everything was so perfect.

Joyce, I will never forget your help to me and the family in these hard times.

Ms. A. McCool

Oktober 2018

Ik wil u namens ons hartelijk bedanken voor een warm en een geweldige zorgzame uitvaart. Wij werden na een groot verlies geweldig geholpen en alles werd voor ons goed betrouwbaar geholpen. Onze dank hiervoor.

dhr. Exoo

September 2018

Beste lezers,

Graag wil ik namens onze familie Uitvaartzorg Boerhaavelaan in Groningen, en dan met name Joyce Nijholt, uit de grond van ons hart bedanken, voor de voortreffelijke wijze waarop wij zijn geholpen bij het afscheid nemen van onze dierbare echtgenoot en (oud)oom, de heer Jon van der Veen.

Joyce heeft ervoor gezorgd dat al onze wensen werden gerespecteerd; dat kaarten en advertenties op tijd op de juiste plaats terechtkwamen, dat de aankleding van het crematorium sfeervol was en de ontvangst van de gasten hartelijk. Maar vooral ook, dat al onze neuzen dezelfde kant op stonden, waardoor de voorbereidingen van de plechtigheid en de plechtigheid zelf harmonieus verliepen.

Joyce was dag en nacht bereikbaar voor vragen en advies, en toonde zich in alle opzichten een zeer professionele en betrokken begeleidster. Dit beroep is haar op het lijf geschreven en wij zijn haar zéer dankbaar voor alle goede zorgen!

Familie Tiessen

September 2018

Het kon niet beter …

Mijn vrouw wilde weten wat de mogelijkheden waren voor het vervullen van speciale wensen rondom haar overlijden en begraven worden. Daartoe werd een aantal gesprekken gevoerd met mevrouw Nijholt. Het waren goede gesprekken. Mevrouw Nijholt was erg betrokken. Er werd goede informatie gegeven. Wij kregen een keurige informatiemap met een schriftelijk overzicht van de gemaakte afspraken en een begroting. Nadat mijn vrouw was overleden, moest de feitelijke voorbereiding van de begrafenis plaatsvinden. Dit gebeurde op zeer meevoelende wijze conform de gemaakte afspraken. Ik werd overal bij betrokken. Het maken van een liturgie en rouwkaart gebeurde in voortdurend overleg met mij. Dat leidde tot de totstandkoming van een waar kunstproduct! Over het uitvoeren van de begrafenis zelf was ik zeer tevreden. Mevrouw Nijholt pakte het zeer persoonlijk en warm aan. Kortom, ZEER AANBEVOLEN!

dhr. Hoogendoorn

21 september 2018

Wat een fijn bedrijf

heel erg bedankt voor al jullie ondersteuning tijdens zo’n moeilijke periode.

Slotegraaf

28 augustus 2018

Ik ervoer gelijk een klik

Ik schrijf deze review mede uit naam van de familie . Onze moeder is 101.5 jaar oud geworden, een hele leeftijd maar je wilt haar graag langer bij je houden. Het ging niet meer en dus moesten we voorbereidingen treffen voor haar “heengaan”. Ze wilde graag in Ten Boer opgebaard worden, als het zover zou zijn. Tja… welke onderneming laat je dat dan doen, er zijn er zoveel. In goed overleg met mijn zus, hebben we besloten het door Uitvaartcentrum Boerhaavelaan te laten doen.Na één telefoontje konden we gelijk komen om alvast een aantal dingen te regelen. Ik werd ontvangen door ***. Ik ervoer gelijk een klik en voelde dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Niet opdringerig, wat je soms wel eens leest en hoort. Op de terugweg kreeg ik telefoon dat onze moeder diep in haar slaap overleden was. Kon dus gelijk Joyce weer bellen dat het al zover was en dat ze in actie kon komen. Dat gebeurde dus ook. Onze moeder kon in Ten Boer worden opgebaard enz. enz. Er komt heel wat op je af dan. Dit regelen en dat regelen. Joyce adviseerde ons in alles gelukkig en zéér respectvol. Het gehele programma op de dag van de crematie hebben we dus ook eerst met Joyce besproken en zo is het ook gegaan die dag. We hebben als familie héél veel complimenten gekregen over hoe we alles hadden geregeld. Die complimenten komen mede ook op naam van Joyce !! Namens de Fam. van Steinvoorn wil ik Uitvaartcentrum Boerhaavelaan hartelijk bedanken voor alles wat ze voor ons hebben gedaan

Fam. van Steinvoorn

20 augustus 2018

Geweldig geholpen

Wat een zorgzame medewerkers, jullie ontzorgen een familie echt. Heel erg bedankt voor al jullie hulp, een luisterend oor.

Warta

9 juli 2018

Ook langs deze weg hartelijk dan voor de mooie uitvaart van mijn moeder op dinsdag 19 april.
Mijn vader was zeer verrast over de mooie zaal, en ook de mooie woorden die je hebt gesproken, en
mijn vader vond het een waardige uitvaart voor m’n moeder. Ook de bloemenkransen waren fantastisch,
ik hoorde van Henk dat jij die hebt gemaakt, ongelooflijk mooi !! Om te spreken met de woorden van

Sameh: dit is de mooiste uitvaart die ik heb meegemaakt’ velen van ons sluiten zich daar graag bij aan!!

Stinie

21 april 2016

Recensie insturen

Wilt u graag uw ervaring met ons delen? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen deze binnen 48 uur na goedkeuring plaatsen.

  • Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.
    Door dit formulier in te vullen ga ik akkoord met het privacy statement van Uitvaartzorg Boerhaavelaan
  • Drop files here or
    Upload een foto die we als miniatuur bij de recensie kunnen plaatsen
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contactgegevens

Uitvaartzorg Boerhaavelaan
Boerhaavelaan 19
9728 LG Groningen

info@uitvaart-groningen.nl

0505255980
(24/7 persoonlijk bereikbaar)

Openingstijden Uitvaartcentrum

Maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00.

Buiten openingstijden bent u altijd welkom op afspraak. Wij zorgen er voor dat u persoonlijk ontvangen wordt.

Volg ons op Facebook


Stuur een bericht

U kunt ons bereiken via het onderstaande formulier

  • Door dit formulier in te vullen ga ik akkoord met het privacy statement van Uitvaartzorg Boerhaavelaan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.