Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 5255 980

Kunnen wij u helpen?

Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Opzeggen Abonnementen & Diensten

Na het overlijden van een dierbare is het belangrijk om alle diensten en abonnementen waar uw dierbare gebruik van maakte op te zeggen. Wij kunnen u helpen door deze administratieve zorgen uit te besteden aan het programma NabestaandenLoket.

Abonnementen en diensten opzeggen

Als een dierbare komt te overlijden moeten er naast het organiseren van de uitvaart nog wat andere zaken geregeld worden. Zo is het belangrijk dat u alle organisaties waarbij de overledene een abonnement had of een dienst afnam contacteert om deze te beëindigen. Vaak blijkt dat dit meer werk is dan verwacht. Vooral in het digitale tijdperk waar we nu in leven zijn er vaak veel abonnementen om op te zeggen. Zo zijn er bijvoorbeeld telecomproviders, streamingsdiensten (zoals Netflix), energiebedrijven, goede doelen, etc. Het is daarom goed voor te stellen dat u een of meerdere bedrijven over het hoofd ziet, iets wat natuurlijk onnodige kosten met zich mee brengt. Kortom, het opzeggen van alle abonnementen en diensten na het overlijden van een dierbare is een lastige en tijdrovende klus.

Het programma ‘NabestaandenLoket’ kan u helpen

Om u te helpen bij het opzeggen van alle abonnementen en diensten hebben wij van Uitvaartzorg Boerhaave het programma ‘NabestaandenLoket’ voor u. Door gebruik te maken van dit programma kunt u al uw opzeggingen regelen op een centrale plek. Op deze manier maakt u het opzeggen van alle abonnementen en diensten overzichtelijk en daardoor makkelijker. Op uw persoonlijke pagina in NabestaandenLoket geeft u aan welke abonnementen en diensten opgezegd moeten worden. Vervolgens zal NabestaandenLoket zo goed als alles voor u regelen. U zult elke week op de hoogte worden gehouden van de stand van zaken door middel van een e-mail. Zo hoeft u zelf niet meer achter bedrijven aan. Om NabestaandenLoket te kunnen gebruiken maakt u een account aan door middel van een inlogcode. Deze inlogcode is te verkrijgen bij onze medewerkers en kost eenmalig € 97,50 incl. BTW.

.