Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0505255980

 Wij scoren een 10 op basis van 21 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Onze locatie

Ons uitvaartcentrum

Ons uitvaartcentrum is gevestigd aan de Boerhaavelaan 19 in Groningen. Het werkgebied van onze uitvaartzorg is dus de omgeving Groningen, maar in overleg is een uitvaart elders ook te organiseren. In ons uitvaartcentrum hebben wij alle voorzieningen die u nodig heeft voor het organiseren van uw uitvaart. Zo beschikken wij over twee aula’s waar een plechtigheid georganiseerd kan worden (zie foto). Verder beschikt ons uitvaartcentrum over een huiskamer en rouwkamer, waar u juist geborgenheid kan opzoeken. Voor meer informatie over ons uitvaartcentrum kunt u langskomen of contact opnemen.

Onze omgeving

De omgeving van ons uitvaartcentrum biedt vele mooie uitvaart locaties. Onze medewerkers hebben veel ervaring op deze locaties en kunnen u hier dan ook goed bij begeleiden. Voor meer informatie over deze uitvaart locaties in onze omgeving vindt u op onze pagina ‘Uitvaart locaties‘.

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de faciliteiten van ons uitvaartcentrum? Of wilt u meer weten over de sfeer in ons uitvaartcentrum? U bent van harte welkom om langs te komen! Ook kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze medewerkers. Voor onze contactgegevens en onze openingstijden kunt u terecht op onze contactpagina. Ons contactformulier is te vinden onder aan deze pagina. Hier zult u wederom onze contactgegevens en onze locatie op google maps vinden. Wij horen graag van u!