Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

 Wij scoren een 10 op basis van 21 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Cremeren Groningen

Cremeren Groningen bij Uitvaartzorg Boerhaave

Cremeren Groningen

Cremeren Groningen

Voor u en uw nabestaanden geeft het rust als u uw uitvaartwensen vooraf heeft vastgelegd. Er zijn vele mogelijkheden om uw uitvaart naar wens in te richten. Wij willen u hier graag bij helpen. Of u nu kiest voor een begrafenis of het cremeren in Groningen of omgeving. Ook zijn er verschillende mogelijkheden met betrekking tot locaties, drukwerk, vervoer, kisten, condoleance, catering en meer. Ons uitgangspunt is altijd geweest om met raad en daad terzijde te staan terwijl we proberen zoveel mogelijk uit handen te nemen. 

Uitvaartmogelijkheden zijn er ontzettend veel. Misschien weet u wel niet waar te beginnen. Wij denken graag mee, bieden oplossingen en zoeken naar mogelijkheden die bij u passen. Wij zetten graag onze kennis en ervaring in. Wellicht heeft u ideeën over uw eigen uitvaart of wilt u daar invloed op uitoefenen. U bent altijd welkom bij ons op het uitvaartcentrum om uw wensen te bespreken. U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor het cremeren in Groningen. 

Afscheid nemen van uw dierbare op de juiste locatie

Bij een uitvaart moet er ruim de tijd en gelegenheid zijn om afscheid te nemen. Het liefste in een sfeer die hierbij past. Bij Uitvaartzorg Boerhaave bieden wij twee ruimtes aan waar u in intieme kring op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw geliefde. Een andere mogelijkheid is om een uitvaart vanuit uw eigen huiskamer of tuin te organiseren. Een andere locatie is bijvoorbeeld de Paalkoepel, voor het cremeren in Groningen. 

Een andere optie is om een stille crematie te houden. Hierbij kiest u ervoor om uw afscheid plaats te laten vinden op een andere locatie dan het crematorium. De voordelen hiervan zijn, u kiest zelf de locatie van de plechtigheid en het afscheid, u hoef minder rekening te houden met de planning van het crematorium en mogelijk bespaart u kosten. Verder zijn er tal van andere mogelijkheden. Samen met u zoeken we naar een locatie die bij u en uw familie past. Het is belangrijk dat deze zorgvuldig wordt uitgezocht. Voor meer vragen over het cremeren in Groningen kunt u ons altijd contacteren.