Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

050 525 59 80

 Wij scoren een 10 op basis van 21 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

050 525 59 80  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Begraven Haren

Begraven Haren met de hulp van uitvaartzorg Boerhaave 

Begraven HarenHet overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Als u uw geliefde moet begraven kan dit heel confronterend zijn. Bij het regelen van de begrafenis komt er van alles op u af. De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Boerhaave staan klaar om u te ondersteunen. Wij verzorgen uitvaarten in de gemeente Groningen. Ook voor uitvaarten buiten Groningen kunt u een beroep op ons doen. Ons doel is altijd om te proberen u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. 

Bij het organiseren van een uitvaart kunt u kiezen uit vele mogelijkheden. Ook Uitvaartzorg Boerhaave biedt u meerdere mogelijkheden. Deze keuze’s kunnen soms best lastig zijn, daarom bespreken wij graag onze mogelijkheden en uw wensen met u. Dan kunnen we aan de hand van uw wensen bekijken welke opties het beste passen. Wij regelen alles voor u, denk aan de locatie, bloemen, drukwerk, vervoer, kisten, condoleance, catering en meer. Anders kan natuurlijk ook. 

Kies voor de juiste locatie 

U kunt ervoor kiezen om de plechtigheid te organiseren in het uitvaartcentrum van Uitvaartzorg Boerhaave. In Groningen hebben wij een uitvaartcentrum tot onze beschikking, hierin bevinden zich twee aula’s, een huiskamer en een rouwkamer. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om voor een andere locatie te kiezen. In de omgeving zijn vele mooie locaties te vinden waar u een waardig afscheid kan organiseren. Onze medewerkers zijn bekend met deze locaties en kunnen u helpen met het vinden van de juiste. 

Denk bijvoorbeeld aan De Paalkoepel, of misschien de Martinikerk. Dit kan natuurlijk ook klein in uw eigen tuin of in de natuur aan een prachtig meer. Hierin zijn veel mogelijkheden. Bij ons kunt u ook kiezen voor een intieme huiskameruitvaart. Hiervoor hebben wij twee ruimtes beschikbaar. Hier krijgt u alle tijd en gelegenheid om afscheid te nemen van uw dierbare. Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op.